• str. Uzinelor 11 (CC StroyLux), et. 4, Showroom 401
  • office@tdt.md
  • +/373 22/ 928 829
tridimensional tec shop

Despre Noi

TRIDIMENSIONAL TEC este distribuitor autorizat al tehnologiilor educaționale inovative SMART, a proiectoarelor OPTOMA, a ecranelor de proiectie SOPAR, a sistemelor LifeSize pentru conferințe video și Beyerdynamic pentru conferințe audio cu traducere simultana, precum și echipamente periferice audio și video KRAMER.

Din 2008 lucrăm într-un domeniu strategic, indispensabil fiecărui om și organizații și eficient în soluționarea unui număr extins de sarcini din domeniul educațional, dar și cel al afacerilor.

Scopul activității noastre este în aprovizionarea clienților cu sisteme calitative și comode pentru procesul de instruire, precum și pentru conferințe de serviciu, audio și video.

Noi suntem în permanență orientați spre viitor, perfecționând pachetul de sisteme oferite, lansând pe piață echipamente noi, performante care le deschid clienților ușile în viitorul inovațional. Deja astăzi, cu ajutorul tablelor interactive SMART, a proiectoarelor și a altor produse ale noastre își fac studiile tinerii, din cele mai cunoscute instituții de învățământ superior, dar și în alte instituții educaționale din Republica Moldova.

Organizații, ministere, operatori de telefonie mobilă, bănci etc. organizează conferințe video cu partenerii din străinătate, fac prezentări,desfășoară numeroase alte activități interesante și utile.

Însă planurile noastre sunt mult mai mari! Scopul nostru e să facem astfel încât clienții TRIDIMENSIONAL TEC să poată beneficia, în măsură deplină, de toate posibilitățile pe care le asigură astăzi tehnologiile moderne.

Echipa TRIDIMENSIONAL TEC, formată din profesioniști de performanță, generează zilnic idei și proiecte noi, astfel încât clienții noștri în orice regiune s-ar afla, să beneficieze de echipamentul pe care-l oferim.

Fiți alături de noi, TRIDIMENSIONAL TEC, și, astfel, veți fi mereu cu un pas înainte. Noi vă cunoaștem necesitățile, le înțelegem și ne străduim să vă depășim așteptările!