• str. Uzinelor 11 (CC StroyLux), et. 4, Showroom 401
  • office@tdt.md
  • +/373 22/ 928 829
tridimensional tec shop
OPTOMA HD28DSE- Proiectorul anului 2017 desemnat de cei de la gadgetreview.com

OPTOMA HD28DSE- Proiectorul anului 2017 desemnat de cei de la gadgetreview.com

După 350 de ore de testări a 19 proiectoare, Optoma HD28DSE a ocupat poziția întâi în lista celor mai bune proiectoare Home Cinema 2017. Este perfect pentru filme, transmisiuni sportive sau cele mai recente jocuri video și poate transforma orice spațiu locativ într-un adevărat centru de divertisment. Punctul forte este că nu trebuie să dispui de un buget masiv pentru a-ți permite un astfel de videoproiector.

Pentru a ajunge la această concluzie - au fost evaluate o multitudine de caracteristici inclusiv calitatea imaginii, luminozitatea, comoditatea, nivelul de zgomot, performanța obținută în timpul redării jocurilor video. Prin atingerea echilibrului perfect dintre calitate și preț - proiectorul HD28DSE este un element MUST-HAVE în lista fiecărui entuziast de Home Cinema.

Având în vedere raportul preț și calitate, OPTOMA HD28DSE îi lasă cu mult în urmă pe concurenții săi având o calitate superioară a imaginii, un timp de răspuns mai rapid și o mulțime de caracteristici care îl transformă într-un proiector ideal atât pentru „veteranii” în Home Cinema, cât și pentru cei care abia se gândesc să procure un echipament de proiecţie.

Compania Optoma este cunoscută ca fiind ca unul dintre cei mai mari producători de proiectoare la momentul actual, iar cu astfel de modele precum HD28DSE nu este dificil de înțeles datorită cărui fapt. De menţionat o caracteristică unică a acestui dispozitiv - DARBEE Vision. Datorită acesteia, în timpul testării se crea impresia că imaginile, datorită spectrului de culori, vor ieşi din limitele ecranului, la propriu. În timpul testării, el i-a surprins pe cei din jur cu niveluri incredibile de detalizare și vibrație pe care alte proiectoare doar speră să le aibă în una din zile.

Şi asta nu e tot. Când instalezi un videoproiector - unul dintre cele mai precare lucruri este ridicarea lui. Din fericire, Optoma HD28SDE cântărește doar 2,58 kg, transformând-ul în unul dintre cele mai ușoare proiectoare din competiție și o alegere sigură pentru cei ce vor să-l instaleze pe tavan, raft sau dulap de cărți. 

Pe lângă cele spuse mai sus, se poate adăuga luminozitatea de 3000 ANSI lumeni, calitatea Full- HD și un contrast de 30,000:1. Astfel obținem o combinație învingătoare pentru orice sistem Home Cinema.

 Pentru mai multe teste și categorii testate faceți click aici.