• str. Uzinelor 11 (CC StroyLux), et. 4, Showroom 401
  • office@tdt.md
  • +/373 22/ 928 829
tridimensional tec shop
Cercetările scot la iveală că monitoarele interactive largi sunt esențiale pentru sălile de clasă

Cercetările scot la iveală că monitoarele interactive largi sunt esențiale pentru sălile de clasă

Compania SMART Technologies a făcut public rezultatele unui studiu care scoate în evidență importanța tehnologiilor și software-urilor în procesul de studiu.

Compania SMART Technologies care este furnizorul de bază a soluțiilor educaționale și de colaborare, astăzi a scos la iveală rezultatele unei cercetări de studiu la nivel global care arată că monitoarele interactive mari sunt decisive pentru mediu sălilor de clasă moderne.

Cercetarea a dezvăluit 400 de răspunsuri din 26 de țări din întreaga lume. 

SMART Technologies în colaborare cu un număr de companii IT și cercetători în domeniu educației, a evaluat cele mai bune practici și influențe ale tehnologiei asupra programelor de studiu active. În rezultatul studiului, care a fost lansat în această săptămână, au fost intervievați 400 de pedagogi, specialiști în tehnologii, administratori și profesioniști în IT.

Cercetătorii companiei SMART au colectat date din 26 de țări din întreaga lume, iar rezultatele dezvăluie că utilizarea crescută a dispozitivelor mobile și monitoarelor interactive este strâns legată de programul de studiu și modul de predare, în special se referă la frecvența lucrului în grup și lucrului individual.

Utilizarea în creștere a tehnologiei, lucru în grup, și programul de studiu au legătură directă cu succesul elevului, cu dobândirea aptitudinilor în special în Matematică și Limbă Engleză, ajungând până la 34 %, cu o îmbunătățire de 16 %.

Jane Ashworth, Directorul SMART Technologies în Marea Britanie și Irlanda  a făcut următoarea concluzie: ,,Educația este precum un ecosistem viu, un grup de elemente interconectate, formate de interacțiunea unei comunități de studenți, părinți și profesori împreună cu mediul lor pedagogic și tehnologic. Elementele interconectate în ecosistem sunt independente și deasemenea interactive. Cercetarea noastră și munca multor altora, susțin idea că întregul este mai important decât suma elementelor lui.,,

Cercetarea arată că multe lucruri sunt necesare pentru a pregăti studenții pentru viitor.

Despre SMART

Compania SMART Technologies este lider global în soluții tehnologice simple și intuitive pentru sălile de clasă. Suntem inovatori în software și tehnologiile interactive care permite colaborarea naturală, oferind ajutor fiecărui student și profesor să descopere și dezvolte potențialul lor.