• str. Uzinelor 11 (CC StroyLux), et. 4, Showroom 401
  • office@tdt.md
  • +/373 22/ 928 829
tridimensional tec shop

Optoma and Reason create interactive Christmas themed window display

Compania de software design, Reasons, a incredintat companiei Optoma ca sa ii ajute la un proiect special de Craciun. Reasons, cu sediul în Spitalfields, Londra, a dorit sa creeze un afișaj interesant, folosind proiectoare, care ar putea fi văzute de oameni care trec pe langa birourile lor.

Reasons se concentrează pe experiența utilizatorului. Astfel, ei au dorit să creeze un ecran interactiv fiind usor utilizat de oameni.

Optoma a împrumutat companiei o selecție de proiectoare puternice Optoma ProScene. Combinând software-ul lor cu proiectoare Optoma, Reasons au fost capabili de a crea un ecran inovator în care utilizatorii ar putea interacționa cu afișajul de pe fereastra cu tematica de Crăciun, simplu prin trimiterea unui tweet.

Animațiile proiectate includ ninsoare și de fiecare dată cand un tweet a fost primit, apare o lună cu o siluetă de Mos Craciun pe o sanie, trasa de renii lui, împreună cu mesajul si numele persoanei care a trimis tweetul.

David Marks, Directorul Creativ la Reason a zis: “Am avut mesaje de la oameni de diferite categorii, iar feedback-ul a fost unul incredibil. Este chiar interesant sa iesi din oficiu si sa vezi ca cineva face un tweet pentru fereastra noastra”.